U bent nu hier: Home » Gelderland » Ruurlo » Fysiotherapie Oplaat

Fysiotherapie Oplaat

Dorpsstraat 5
7261 AT Ruurlo (Gelderland)
Tel: 06-14734789
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Fysiotherapie Oplaat In Fysiotherapie praktijk Oplaat te Ruurlo staat de patiënt centraal. Waarbij we het belangrijk vinden de oorzaak van het ontstaan van uw klachten te onderzoeken en deze te behandelen.Wij werken hierbij samen met een podoloog, ergotherapeut en een diëtiste.

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract, hetgeen betekent dat uw behandelingen fysiotherapie optimaal vergoed worden binnen het door u afgesloten verzekeringspakket.

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Oplaat te Ruurlo zijn officieel registerfysiotherapeut. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Bewust maken wij geen gebruik van de mogelijkheid om als TOPpraktijk gecontracteerd te worden: deze contractvorm eist een administratieve en organisatorische rompslomp, die niet in directe relatie staat tot de te leveren kwaliteit van zorg. Wij besteden deze tijd liever aan uw behandeling en onze scholing.
Diensten: algemene fysiotherapie, handtherapie, rugscholing, preventieve en curatieve verkoop van braces en hulpmiddelen
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy