U bent nu hier: Home » Overijssel » Enschede » Fysiomedics Hendriks & Woering

Fysiomedics Hendriks & Woering

Preangerstraat 53
7541 AG Enschede (Overijssel)
Tel: 053-4322230
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Fysiomedics Hendriks & Woering Gestart in 1997 hebben we ons door ontwikkeld tot een praktijk met een sterke focus op Fysiotherapie, Training en Sport Analyse. We leveren full service gezondheidsdiensten.
De inzet van reguliere (sport)fysiotherapie wordt aangevuld met moderne technologie en softwareprogramma’s. We willen een actieve fysiotherapeutische bijdrage leveren aan de gezondheid van onze cliënten /patienten. Uiteindelijk is het resultaat dat u weer pijnvrij kunt bewegen en functioneren. Verder is het onze doelstelling, indien gewenst , u een op maat gemaakt trainingsprogramma voor te schotelen. Niet alleen om blessure vrij te kunnen bewegen, maar, in het verlengde daarvan, met plezier te sporten en beter te presteren.

Binnen FysioMedics zijn we werkzaam met 3 fysiotherapeuten en een sportmasseur. We zijn BIG-geregistreerd, maken deel uit van het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) en zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Tevens zijn we vertegenwoordigd in multi-disciplinaire samenwerkingsverbanden. (o.a FysiotherapieCollectief Enschede).
Diensten: (Sport)fysiotherapie, Manuele therapie, MediFit trainingen, Sport analyse, 3D Bewegingsanalyse, Blessure preventie, Medical taping, Functional Movement Screen, FysioGolf, Sportmassage
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy