U bent nu hier: Home » Algemeen fysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut

De algemeen fysiotherapeut weet alles over verantwoord bewegen. In zijn praktijk ontmoet hij mensen die tijdens dagelijkse activiteiten behoorlijk beperkt worden in hun beweging.

In ons land zijn rond de 20.000 fysiotherapeuten werkzaam. In zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en soms ook in bedrijven. De algemeen fysiotherapeut zorgt er samen met u voor dat u meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven tegemoet kunt zien. Soms behandelt hij hiervoor patiënten individueel maar een behandeling kan ook in groepsverband plaatsvinden. Samen met u zet hij zich in om snel een zo goed mogelijk resultaat te boeken.

Adviezen en oefeningen

Alvorens een uitgebreid behandelplan op te stellen, besteedt hij uitgebreid aandacht aan uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. In het behandelplan worden adviezen en oefeningen geformuleerd waardoor u uiteindelijk weer beter kunt bewegen. De laatste tijd is er veel aandacht voor preventieve gezondheidszorg. Heeft u hier vragen over? Ook daarvoor kunt u een beroep doen op de fysiotherapeut.

LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy