U bent nu hier: Home » Gelderland » Malden

Fysiotherapeut Malden

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Malden. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Gelderland, ga naar fysiotherapeut Gelderland. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
1

Fysiotherapie en Sport Van Woerkom

Schoolstraat 8, 6581 BG Malden (Gelderland)
Tel: 024-3586051, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Welkom bij Fysiotherapie & Sport Van Woerkom De praktijk is gevestigd
binnen gezondheidscentrum De Kroonsteen in Malden. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met personen en organisaties van buiten het gezondheidscentrum. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u ook voor manuele therapie bij ons terecht. Met deze zorgverzekeraars hebben wij overeenkomsten afgesloten. Alle fysiotherapeuten die in onze praktijk werkzaam zijn staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. U kunt bij ons ook terecht voor Runningtherapie, Arbeidsreïntegratie en FysioSport.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie en Sport Van Woerkom

Fysiotherapie Malden Molenhoek

Broekkant 16, 6581 AE Malden (Gelderland)
Tel: 024-3580779, Fax: -, KvK: -
Onze specialismen: COPD Bekkenbodem stoornissen Fysiotherapie bij kinderen
Fysiotherapie bij senioren Fysiotherapie en Kanker Individuele begeleiding van (top)sporters McKenzie Oedeemtherapie / lymfedrainage Orthopedische Manuele therapie Schrijfmotoriek Sportfysiotherapie Fysiofitness; Enkele redenen om aan het fysiofitness deel te nemen zijn: •U weet dat bewegen goed voor u kan zijn, alleen weet u niet waar u dat op verantwoorde wijze kunt doen? In onze praktijk traint u onder deskundige begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. •Of u heeft al enige tijd vage klachten aan uw rug? Versterking van onder andere uw romp, verbetering van de conditie en wellicht training van tiltechnieken kan in veel gevallen iets tegen de klachten doen. •Wilt u werken aan een hardnekkige blessure, die u ervan weerhoudt om uw oude sport te beoefenen? Wij stellen graag een beweegprogramma voor u samen, waarbij rekening gehouden wordt met: ◦Uw mogelijkheden en beperkingen ◦Uw verwachtingen Wat is het doel van Fysiofitness? De doelstellingen zullen per persoon variëren, bijvoorbeeld: •U wilt verantwoord bewegen •U wilt uw conditie verbeteren •U wilt op een verantwoorde manier uw gewicht verminderen •U heeft last van uw spieren en / of gewrichten en u wilt hier wat aan doen •U wilt uw sportprestaties verbeteren Hoe werkt het? Deze doelstellingen zullen samen met een fysiotherapeut tijdens een starterintake worden bepaald. Tijdens de intake zal er met behulp van de een uitgebreide intake met fitheidstests een beeld worden verkregen van uw conditie. Op basis van uw doelstellingen en de uitslagen van de intake en tests, zal een persoonlijk trainingsprogramma worden samengeteld. Met dit persoonlijke trainingsprogramma gaat u in een groep trainen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Uw trainingsprogramma wordt regelmatig geëvalueerd en aan het eind van elk kwartaal zal er een hertest plaatsvinden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Malden Molenhoek

Medical Training Malden

Veldsingel 29, 6581 TC Malden (Gelderland)
Tel: 024-3584715, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Website onbekend
De zorggebiden van Medical Training Malden zijn: Fysiotherapie -
Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Kinderfysiotherapie - Psychosomatische Fysiotherapie Diëtetiek - Sportdiëtetiek McKenzie - Medische Fitness - Hydrotherapie - Echografie - Sportbegeleiding - Perfect Pilates - Shantalla Babymassage
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Medical Training Malden

Amphora Maatschap voor Antroposofische Fysiotherapie

Droogsestraat 7, 6581 KH Malden (Gelderland)
Tel: 024-3585710, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Amphora Maatschap voor Antroposofische Fysiotherapie

1
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy