U bent nu hier: Home » Gelderland » Velp

Fysiotherapeut Velp

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Velp. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Gelderland, ga naar fysiotherapeut Gelderland. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
1

Horst Fysiotherapie Ter

Scheldestraat 2, 6882 NE Velp (Gelderland)
Tel: 026-3620636, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Welkom bij fysiotherapie Ter Horst in Velp. Onze moderne praktijk ligt
centraal gelegen in Velp. Wij zijn een praktijk waar de patiënt altijd centraal staat en kwaliteit de boventoon voert. Alle medewerkers hebben een eigen specialisatie, zo kunt u bij ons onder andere terecht voor: - Fysiotherapie - Manueeltherapie - Sportfysiotherapie - en nog veel meer, kijk verder op onze website voor meer info Onze therapeuten, zullen tijdens de eerste intake een diagnose stellen en samen met u een behandelplan opstellen om u zo vakkundig en snel van u klachten af te helpen. Wiij hebben kontrakten met alle zorgverzekeraars en zullen dus, indien u een aanvullende verzekeing heeft, rechtstreeks bij u zorgverzekeraar declareren. Samen met Medinova (Kliniek Klein Rosendael) houden wij ieder maandag morgen een sport spreekuur. U kunt dan met u (sport) blessure terecht en indien nodig kunt u direct verder onderzocht worden op de kliniek. Fysiotherapie Ter Horst Sterk in Bewegen!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Horst Fysiotherapie Ter

Backbone Roozenburg

Vijverlaan 3, 6881 HJ Velp (Gelderland)
Tel: 026-3621249, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Een belangrijke doelgroep zijn diegene met arbeidsgerelateerde
problematiek. Waarbij een relatie wordt gelegd tussen de complexiteit van a-specifieke klachten en de verschillende belastende factoren in de directe werkomgeving. Van belang is het continu in kaart brengen van de factoren die de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Backbone Roozenburg

1
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy