U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Boxmeer

Fysiotherapeut Boxmeer

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Boxmeer. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Noord-Brabant, ga naar fysiotherapeut Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
1

Boxmeer Fysio- Sport- Manuele- en Kinderfysiotherapie

Van Sasse van Ysseltstr 4, 5831 HD Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 0485-574472, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Wat is kinder-ergotherapie? Kinder-ergotherapie helpt kinderen om zich zo
zelfstandig mogelijk te kunnen redden in het dagelijks leven. Indien kinderen problemen ondervindden bij het spel, de zelfredzaamheid of de (prë)schoolse vaardigheden kan een ergotherapiebehandeling zinvol zijn.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Boxmeer Fysio- Sport- Manuele- en Kinderfysiotherapie

Fysiotherapie Ria Cornelisse

Wieldijkje 7, 5831 HX Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 06-53544656, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Mijn naam is Ria cornelisse. Na de opleiding voor algemene fysiotherapie
heb ik me daarna door middel van twee vervolgopleidingen gespecialiseerd in Kinder- en Bekkenfysiotherapie voor beide deelgebieden ben ik officieel geregistreerd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Ria Cornelisse

Fysiotherapie Gebbink Rikken Huijbers Maatschap voor

Beugenseweg 41/A, 5831 LR Boxmeer (Noord-Brabant)
Tel: 0485-573365, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Website onbekend
Specialisatie: Manueletherapie volgens Marsman Psychosomatische
fysiotherapie Bekkenbodem/incontinentie training Haptonomie Kinderfysiotherapie De Manuele Therapie Marsman is een specifieke onderzoek-en behandelingsmethode gericht op het ongestoord functioneren van de wervelkolom. Na jarenlange, nauwgezette waarneming is deze methode zowel theoretisch als praktisch ontwikkeld door Jaap Marsman † en de huidige docenten Ben Gelevert en Herman Leferink. Om de M.T.M. te kunnen toepassen, moet men allereerst beschikken over een zeer uitgebreide kennis van de bij actieve en passieve beweging ongestoord functionerende wervelkolom. Voorts is in hoge mate bekwaamheid vereist in het bepalen van het optimale en van het beperkte functioneren. Deze komen tot uiting in fenomenen die individueel bepaald worden door de fysiologische bewegingspatronen van de wervelkolom. Wij duiden de laatste aan met de term 'voorkeursbewegingen'. Hierbij spelen de biomechanische wetmatigheden een belangrijke rol. Het beperkt functioneren laat zich vaststellen wanneer de optimale functie is gevonden. Het resultaat van de behandeling zal in de eerste plaats afhangen van het inzicht in en de kennis van het functionele bewegen en vervolgens van de technische vaardigheid in het uitvoeren van de handgrepen. De zo-even genoemde fysiologische bewegingspatronen zijn gebaseerd op het driedimensionale functionele bewegen zoals dat is beschreven o.a. door Stoddard en door Van de Bijl(Sr): In de M.T.M. worden vier typen onderscheiden. De wervelkolom, die men als één totaliteit moet zien, wordt in de diagnostiek en therapie in drie functionele eenheden verdeeld: a. de lumbale wervelkolom in relatie met het bekken b. de thoracale wervelkolom met ribben en sternum c. de cervicale wervelkolom in relatie met kop en schedelbeenderen Zowel a, b als c kan onderverdeeld worden in kleinere functionele eenheden. De diagnostiek stelt het type vast van de voorkeursbeweging.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Gebbink Rikken Huijbers Maatschap voor

1
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy