U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam Noord » Fysiotherapie Overhoeks

Fysiotherapie Overhoeks

Hoekschewaardweg 226
1025 PD Amsterdam Noord (Noord-Holland)
Tel: 06 37250724
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Fysiotherapie Overhoeks Kunt u niet zelfstandig naar uw fysiotherapeut komen? Geen tijd om een afspraak te maken of wilt u eigenlijk dat de fysiotherapeut een keer mee kijkt bij het sporten? Vanaf nu is dat geen probleem meer: Fysiotherapie Overhoeks komt naar u toe!

Fysiotherapie Overhoeks heeft als doel om mensen op alle vlakken te helpen met bewegen. Op het werk, thuis, tijdens het sporten, etc. Om mensen blijvend van hun klachten af te helpen is het van belang om alle aspecten mee te nemen. Zo kan Fysiotherapie Overhoeks uw werkplek thuis of op kantoor bekijken en mee kijken tijdens het sporten. Of gewoon voor uw gemak naar uw huis komen om u te behandelen.

Naast fysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Overhoeks voor pre-operatieve fysiotherapie, medical taping, arbo-advies en sportmassages. Ook zijn er personal coaches beschikbaar en bieden ze diverse beweeggroepen in parken in Amsterdam aan om u te ondersteunen bij gezond en klachtenvrij sporten.

Binnen geheel Amsterdam-Noord worden er geen voorrijkosten verrekend. En om het extra makkelijk te maken is Fysiotherapie Overhoeks altijd open: ook ’s avonds en in het weekend.

De behandelduur wordt op maat bepaald: er wordt gefactureerd vanaf een kwartier i.p.v. een half uur. Kortere of juist langere sessies zijn daardoor ook mogelijk.
Diensten: Fysiotherapie, Medical Taping, Reuma specialist, Medische Fitness, Sportactiviteiten, Arbo advies, Stoelmassages, Komt op locatie: thuis, werk, sportschool
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy