U bent nu hier: Home » Gelderland » Nijmegen

Fysiotherapeut Nijmegen (2)

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Nijmegen. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Gelderland, ga naar fysiotherapeut Gelderland. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
«« « 1 2 3 » »»

Gezondheidscentrum Lindenholt

Horstacker 1450, 6546 EK Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3781818, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Het gezondheidscentrum wordt beheerd door de Stichting
Wijkgezondheidscentrum Lindenholt. De stichting is eigenaar van het gebouw. Huisartsen, praktijkondersteuners, assistentes, fysiotherapeuten en ondersteunend personeel van de organisatie zijn in dienst bij de stichting. De overige disciplines huren ruimte.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gezondheidscentrum Lindenholt

Fysiotherapeutisch Instituut Toorop

Tooropstraat 131, 6521 NK Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3233788, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Jaarlijks gaan zo'n 1,5 miljoen mensen naar de fysiotherpeut. Omdat ze
klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, een verkeerde beweging of ouderdom. De fysiotherapeut kan u op diverse manieren helpen. Wie al eens behandeld is denkt al snel aan oefeningen doen en massage. Globaal zijn er 3 soorten behandelingen: bewegingstherapie, massage en fysische therapie. Vaak worden ze gecombineerd. Daarnaast zorgt de fysiotherapeut voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen. Daar bent u natuurlijk op lange termijn het meeste bij gebaat
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapeutisch Instituut Toorop

Fysiotherapie Tolhuis / Zwanenveld

Tolhuis 3309, 6537 NH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3443638, Fax: -, KvK: -
FTZ is gevestigd op twee locaties in Nijmegen, beide in het stadsdeel
Dukenburg. Alle fysiotherapeuten van FTZ staan voor kennis en kwaliteit bij de behandeling van: - aandoeningen van het bewegingsapparaat - aandoeningen van reumatische aard - aandoeningen van het perifere- of centrale zenuwstelsel - blessures/klachten gerelateerd aan sportbeoefening De therapeuten zijn tevens allen gespecialiseerd in: - revalidatie na operatieve ingrepen - revalidatie na het doormaken van een trauma We werken gericht toe naar optimalisering van functies en het beperken van pijn. Wij werken uitsluitend op afspraak.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Tolhuis / Zwanenveld

Fysiotherapie Jacobslaan

St. Jacobslaan 345/A, 6533 VD Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3540404, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Het Therapeutisch Centrum is een maatschap voor fysiotherapie en bestaat
uit de volgende professionals: zes fysiotherapeuten twee acupuncturisten (lid NVA) een homeopaat een bedrijfsarts een bedrijfsfysiotherapeut (lid NVBF) Naast enkele behandelkamers is er een trainingsruimte voor Medisch Fitness en Fit Zwanger.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Jacobslaan

Fysiotherapie Hatert

Geeresteinstraat 32, 6535 JX Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3557438, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
De activiteiten van Fysiotherapie Hatert zijn onder te verdelen in de
volgende takken: 1: Curatieve fysiotherapie. Dit is de fysiotherapie zoals over het algemeen bekend is: gericht op het behandelen van mensen met aandoeningen, beperkingen en/of problemen met dagelijkse activiteiten. 2: Preventieve training. Wij maken gebruik van diverse beweegprogramma's om te voorkomen dat mensen klachten krijgen of om de gevolgen van een aandoening zo veel mogelijk te beperken. 3: Bedrijfsfysiotherapie. Wij behandelen en begeleiden mensen van diverse bedrijven om op deze manier verzuim te voorkomen of te beperken, in het geval van arbeidsgerelateerde en / of arbeidsrelevante klachten. 4: Onderwijs / educatie: Om onze kennis te delen en mensen de kans te geven bij ons te leren en ervaring op te doen, fungeren wij als stage-adres voor de fysiotherapieopleiding van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Hatert

Fysiotherapie Dukenburg

Aldenhof 7003, 6537 DZ Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3441756, Fax: -, KvK: -
Fysiotherapie Dukenburg is een praktijk die met een menselijke benadering
vanuit een goede sfeer, samen met de actieve bijdrage van de cliënt(e), een kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische dienstverlening verleent, zodat onzen cliënten dagelijks optimaal kunnen functioneren in algemeen dagelijkse activiteiten, werk en vrije tijd. Hierbij wil Fysiotherapie Dukenburg de maatschappelijke ontwikkeling volgen en anticiperen op veranderingen binnen de sport, preventie en (arbo)curatieve zorg-verlening, die tevens uitnodigt tot zelfontplooiing van onze medewerkers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Dukenburg

Instituut Holtzhuizer

Groesbeekseweg 204, 6523 PD Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3229413, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Instituut Holtzhuizer te Nijmegen biedt een concept bestaande uit Health,
Spa en Beauty. Instituut Holtzhuizer is in 1931 opgericht als fysiotherapiepraktijk. Heden biedt het adres een scala aan mogelijkheden: medisch fitness, personal training, psychologie, schoonheidsbehandelingen, cosmetisch arts, sauna, massage, individueel yoga & ontspanning etc. De afdeling Health bestaat uit de combinatie tussen fysiotherapie, medisch fitness en psychologie. Een uniek en op elkaar aansluitend concept waarmee door middel van multidisciplinaire samenwerking vele voordelen te behalen zijn. De afdeling Spa bestaat uit een luxe sauna, lichaamspakkingen (algen, modder, cacao) en massages. Sauna voor jezelf is het gekozen concept. Er zijn veel mensen die van rust en privacy houden, iets wat niet te vinden is bij de vaak erg grote sauna’s in Nederland. De afdeling Beauty bestaat uit een schoonheidssalon en een cosmetisch arts. De schoonheidssalon biedt: microdermabrasie, IPL Ellipse, mesotherapie, gezichtsmaskers van Maria galland, visagie etc. De cosmetisch arts werkt onder andere met injectables en botox.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Instituut Holtzhuizer

Fysiotherapie Manuele Therapie Rozendaal Nijmegen-Oost

Tooropstraat 212, 6521 NZ Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3230424, Fax: -, KvK: -
Vakmanschap, persoonlijke benadering en flexibiliteit hebben de ervaren
fysiotherapeuten van Fysio Plus Rozendaal/Nijmegen Oost hoog in hun vaandel staan. FysioPlus heeft sportgerichte fysiotherapeuten met specifieke kennis en ervaring op het gebied van: - hardlopen, mountainbiken, balsporten (tennis, squash, hockey en voetbal) - actieve revalidatie na orthopedische operaties o.a. knie en heup Eveneens biedt onze fysiotherapiepraktijk een scala aan ander specialismen aan: - Manuele therapie - Oedeemtherapie - Geriatrie fysiotherapie - Bekkenfysiotherapie - Oefengroepen onder begeleiding - Longklachten o.a. COPD - Neurologie o.a. Parkinson en CVA - Orthopedische revalidatie Onze moderne praktijk aan de Tooropstraat heeft ruime behandelkamers met veel privacy, twee oefenzalen en is al ruim 30 jaar een begrip. Dag- en avondbehandeling en behandeling aan huis is ook mogelijk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Manuele Therapie Rozendaal Nijmegen-Oost

Niesten A

Begijnenstraat 29, 6511 WN Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3244275, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Website onbekend
Het gezondheidscentrum richt zich vooral op bewoners van de wijken in het
centrum van Nijmegen.In het gezondheidscentrum zijn meerdere disciplines onder één dak gehuisvest. Gemakkelijk voor u: alles bij elkaar op één adres. En gemakkelijk voor ons: wij kunnen op deze manier goed samenwerken en gebruik maken van elkaars deskundigheid.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Niesten A

Kinderfysiotherapie Nijmegen-Oost Theeuwes & Vrenken

Gelderselaan 2, 6523 LJ Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3295836, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderfysiotherapie Nijmegen-Oost Theeuwes & Vrenken

«« « 1 2 3 » »»
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy