U bent nu hier: Home » Gelderland » Nijmegen

Fysiotherapeut Nijmegen

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Nijmegen. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Gelderland, ga naar fysiotherapeut Gelderland. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
1 2 3 » »»

VIT Fysiotherapie & Osteopathie

Wolfskuilseweg 269, 6542 AA Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3774734, 024-3739486, Fax: -, KvK: Kvk: 62183044
Welkom op de website van uw Fysiotherapeut. De praktijk in het kloppend
hart van uw wijk, de praktijk in het netwerk van stad en streek. De praktijk, die met professionele kennis van zaken uw persoonlijke bewegingsproblemen benaderd. Wij bieden meerdere specialisme aan: Hand- en polsrevalidatie, manuele therapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Natuurlijk bent u ook voor algemene fysiotherapie bij ons op het juiste adres. Om u nog beter van dienst te zijn verwijzen wij u naar onze website: www.strengersdubbers.nl. Hier kunt u informatie krijgen over onze praktijk, fysiotherapie, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.
Strengers & Dubbers Fysiotherapeuten
Wolfskuilseweg 269, 6542 AA Nijmegen
024-3774734/024-3739486 of u kunt zich aanmelden via de website.
Hand- en polsrevalidatie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie,
Kinderfysiotherapie, Revalidatie en medische fitness, Algemene fysiotherapie
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: gesloten

* In overleg worden de afspraken gemaakt. Hierdoor kunnen de regulieren openingstijden afwijken.

Sociale media:
Afbeelding › VIT Fysiotherapie & Osteopathie

Kniecare

Nieuwe Dukenburgseweg, 6534 AD Nijmegen (Gelderland)
Tel: 06 246143 48, Fax: -, KvK: -
Je hebt een knieklacht en daar wil je niet onnodig

lang mee blijven rondlopen. De eerste gedachte is
wellicht: naar de fysiotherapeut? Verstandiger is
het om je knieklacht te laten behandelen door een
knie-expert. Kniecare is die expert in fysiotherapie
bij knieherstel. Daar krijg je direct duidelijkheid over
je klacht en herstel je snel en optimaal zodat je
weer als vanouds kunt presteren. Of zelfs beter.
Diensten: Fysiotherapie bij knieklachten, Coaching
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kniecare

Fysio Evident

Cipresstraat 154, 6523 HR Nijmegen (Gelderland)
Tel: 0624334868, Fax: -, KvK: -
Fysiotherapie Fysio Evident is een specialist in bewegen en verzorgt
fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in combinatie met onze eigen expertise en ervaring. Hiermee kunnen we direct inspelen op uiteenlopende klachten aan het houdings- en beweegapparaat. Ook als u meer wilt of moet bewegen op een verantwoorde wijze, niet durft te bewegen, er moeite mee heeft vanwege een ziekte of ongeval of net geopereerd bent. Iedereen is welkom. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij helpen u graag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fysio-evident.nl
Diensten: Algemeen, Sport, Postoperatief, Chroniciteiten, Zwangerschap
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Fysio Evident

Kinderfysiotherapie THOM

Prof. Molkenboerstraat 26a, 6524 RP Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3222876, Fax: -, KvK: -
THOM staat voor THerapie Op Maat: wij zijn een praktijk voor
kinderfysiotherapie en wij behandelen kinderen van 0-18 jaar. 0-2 jarigen worden aan huis behandeld in Nijmegen en omgeving. Peuters, kleuters, oudere kinderen en jong volwassenen worden in onze praktijk behandeld. Soms bezoeken wij ook het kinderdagverblijf, de school of de instelling waar uw kind komt. Alle kinderen moeten vanaf de geboorte heel veel leren. Bij de meeste kinderen gaat dit vanzelf en spelenderwijs, op een heel natuurlijke manier. Door te bewegen en te spelen ontwikkelen ze hun zintuigen en motoriek (senso-motoriek). Hierdoor kan een kind steeds gemakkelijker bewegen. Kinderen leren ook door ervaring, dus door een beweging vaak te herhalen. Dit zullen ze alleen doen, als iets leuk is. Bij sommige kinderen is er echter sprake van een vertraagde of afwijkende ontwikkeling. Dit kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding - en bewegingsapparaat. Hierdoor kunnen kinderen te weinig motorische ervaring opdoen. Deze kinderen hebben dan meer hulp en oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Of zij leren om te bewegen op een manier die voor hen wel mogelijk is en toch plezier geeft. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen tussen 0 - 18 jaar. De kinderfysiotherapeut vindt het een uitdaging om met kinderen te werken en hun juist zo te stimuleren / te begeleiden dat bewegen plezier geeft en uitdagend kan worden. De kinderfysiotherapeut werkt ook in een kindvriendelijke ruimte en met spelmateriaal dat voor kinderen geschikt is. Aan huis neemt de kinderfysiotherapeut, indien nodig, materialen mee voor het kind. MEDEWERKERS: Els Geerdink Fleur Hondelink Jessica Janssen Renée Lenaerts-Ernst Tineke Poldermans
Kinderfysiotherapie aan huis 0-2 jaar, Prematuren en newborn babies aan
huis, schrijfmotoriek, zuigelingen aan huis, sensomotoriek, plas- en poepproblemen, babymassage, peuters en kleuters, schoolkinderen, prelogopedie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Kinderfysiotherapie THOM

MMfysio

Kanunnik Mijllinckstraat 75, 6525 WS Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3580779, Fax: -, KvK: -
Onze specialismen: COPD Bekkenbodem stoornissen Fysiotherapie bij kinderen
Fysiotherapie bij senioren Fysiotherapie en Kanker Individuele begeleiding van (top)sporters McKenzie Oedeemtherapie / lymfedrainage Orthopedische Manuele therapie Schrijfmotoriek Sportfysiotherapie Fysiofitness; Enkele redenen om aan het fysiofitness deel te nemen zijn: •U weet dat bewegen goed voor u kan zijn, alleen weet u niet waar u dat op verantwoorde wijze kunt doen? In onze praktijk traint u onder deskundige begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. •Of u heeft al enige tijd vage klachten aan uw rug? Versterking van onder andere uw romp, verbetering van de conditie en wellicht training van tiltechnieken kan in veel gevallen iets tegen de klachten doen. •Wilt u werken aan een hardnekkige blessure, die u ervan weerhoudt om uw oude sport te beoefenen? Wij stellen graag een beweegprogramma voor u samen, waarbij rekening gehouden wordt met: ◦Uw mogelijkheden en beperkingen ◦Uw verwachtingen Wat is het doel van Fysiofitness? De doelstellingen zullen per persoon variëren, bijvoorbeeld: •U wilt verantwoord bewegen •U wilt uw conditie verbeteren •U wilt op een verantwoorde manier uw gewicht verminderen •U heeft last van uw spieren en / of gewrichten en u wilt hier wat aan doen •U wilt uw sportprestaties verbeteren Hoe werkt het? Deze doelstellingen zullen samen met een fysiotherapeut tijdens een starterintake worden bepaald. Tijdens de intake zal er met behulp van de een uitgebreide intake met fitheidstests een beeld worden verkregen van uw conditie. Op basis van uw doelstellingen en de uitslagen van de intake en tests, zal een persoonlijk trainingsprogramma worden samengeteld. Met dit persoonlijke trainingsprogramma gaat u in een groep trainen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Uw trainingsprogramma wordt regelmatig geëvalueerd en aan het eind van elk kwartaal zal er een hertest plaatsvinden.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › MMfysio

Fysiotherapie Tolhuis / Zwanenveld

Tolhuis 3309, 6537 NH Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3443638, Fax: -, KvK: -
FTZ is gevestigd op twee locaties in Nijmegen, beide in het stadsdeel
Dukenburg. Alle fysiotherapeuten van FTZ staan voor kennis en kwaliteit bij de behandeling van: - aandoeningen van het bewegingsapparaat - aandoeningen van reumatische aard - aandoeningen van het perifere- of centrale zenuwstelsel - blessures/klachten gerelateerd aan sportbeoefening De therapeuten zijn tevens allen gespecialiseerd in: - revalidatie na operatieve ingrepen - revalidatie na het doormaken van een trauma We werken gericht toe naar optimalisering van functies en het beperken van pijn. Wij werken uitsluitend op afspraak.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Tolhuis / Zwanenveld

Fysiotherapie Jacobslaan

St. Jacobslaan 345/A, 6533 VD Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3540404, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Het Therapeutisch Centrum is een maatschap voor fysiotherapie en bestaat
uit de volgende professionals: zes fysiotherapeuten twee acupuncturisten (lid NVA) een homeopaat een bedrijfsarts een bedrijfsfysiotherapeut (lid NVBF) Naast enkele behandelkamers is er een trainingsruimte voor Medisch Fitness en Fit Zwanger.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Jacobslaan

Ysveld Fysio Nijmegen Centrum

Nieuwstraat 9, 6511 PT Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024 348 05 51, Fax: -, KvK: -
U kunt bij ons terecht voor elke vorm van fysiotherapie. Daarnaast zijn
onze specialisaties:

Sportfysiotherapie
Manuele therapie
Longreactivatie (COPD)
Parkinson
Medical Taping Concept

Tevens kunt u bij ons trainen – van hersteltrainen tot personal training. Ysveld Fysio biedt nog meer zorg zoals:

Podologie
Sportmassages
Blessurepreventie clinics
Valprecentie bij ouderen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ysveld Fysio Nijmegen Centrum

Instituut Holtzhuizer

Groesbeekseweg 204, 6523 PD Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3229413, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Instituut Holtzhuizer te Nijmegen biedt een concept bestaande uit Health,
Spa en Beauty. Instituut Holtzhuizer is in 1931 opgericht als fysiotherapiepraktijk. Heden biedt het adres een scala aan mogelijkheden: medisch fitness, personal training, psychologie, schoonheidsbehandelingen, cosmetisch arts, sauna, massage, individueel yoga & ontspanning etc. De afdeling Health bestaat uit de combinatie tussen fysiotherapie, medisch fitness en psychologie. Een uniek en op elkaar aansluitend concept waarmee door middel van multidisciplinaire samenwerking vele voordelen te behalen zijn. De afdeling Spa bestaat uit een luxe sauna, lichaamspakkingen (algen, modder, cacao) en massages. Sauna voor jezelf is het gekozen concept. Er zijn veel mensen die van rust en privacy houden, iets wat niet te vinden is bij de vaak erg grote sauna’s in Nederland. De afdeling Beauty bestaat uit een schoonheidssalon en een cosmetisch arts. De schoonheidssalon biedt: microdermabrasie, IPL Ellipse, mesotherapie, gezichtsmaskers van Maria galland, visagie etc. De cosmetisch arts werkt onder andere met injectables en botox.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Instituut Holtzhuizer

Pelgrim en Van Nugteren Fysiotherapiepraktijk

Prof Cornelissenstraat 4/B, 6524 PJ Nijmegen (Gelderland)
Tel: 024-3606260, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
De fysiotherapiepraktijk is gevestigd te Nijmegen op de begane grond van
een woon-zorgcomplex voor ouderen: het OBG-Dienstencentrum. De praktijk wordt bezocht door patiënten van alle leeftijden voor de meest uiteenlopende aandoeningen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Pelgrim en Van Nugteren Fysiotherapiepraktijk

1 2 3 » »»
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy