U bent nu hier: Home » Limburg » Brunssum

Fysiotherapeut Brunssum

Hieronder vindt u een overzicht van alle fysiotherapeuten in Brunssum. Voor een overzicht van fysiotherapeuten in de provincie Limburg, ga naar fysiotherapeut Limburg. Of ga naar direct contact met fysiotherapeuten om via één e-mail in contact te komen met meerdere fysiotherapeuten tegelijk.

Letselschade
1

Fysiotherapie Ralf Peters

Schuttekampweg 2, 6443 VK Brunssum (Limburg)
Tel: 0452056799, Fax: -, KvK: -
Fysiotherapie, manuele therapie, Reself therapie
Diensten: Fysiotherapie, Manuele Therapie, Reself Therapieconcept
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Ralf Peters

Fysiotherapie geerdink

Kerkstraat 302, 6441 BM Brunssum (Limburg)
Tel: 0455641626, Fax: -, KvK: 61186317
Welkom bij fysiotherapie Geerdink.

Ons team van professionele fysiotherapeuten staat klaar om u de zorg te bieden die bij u past. Bij fysiotherapie Geerdink bieden wij zorg op maat: screening en onderzoek, behandeling, begeleiding en training. Wij hebben diverse specialisaties in huis naast de conventionele fysiotherapie; Lymfedrainage/Oedeemtherapie, Acupunctuur, MTC Taping, Revalidatie bij etalagebenen/Claudicatio Intermittens, COPD-Diabetes-obesitas en MS revalidatie en training. We hebben verschillende samenwerkingsverbanden zodat we u altijd multidisciplinair kunnen begeleiden!
fysiotherapie, oedeemtherapie, claudicationet/perifeer vaatlijden,
bekkenfysiotherapie i.o., dietiste, ergotherapie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie geerdink

Treebeek Fysiotherapie

Akerstraat-Noord 63/HS01, 6446 XC Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5214753, Fax: -, KvK: -
Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel
van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Treebeek Fysiotherapie

Franssen Fysiotherapie

Uranusstraat 17, 6446 TP Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5255256, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Kees Franssen Fysiotherapie is een modern centre voor fysiotherapie in het
Zuid-Limburgse Brunssum. U kunt bij ons terecht voor een scala aan behandelingen. Fysiotherapie is voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Met behulp van fysiotherapie kunnen de functiestoornissen worden gestabiliseerd, verminderd of verholpen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Franssen Fysiotherapie

Bodemplein Fysiotherapie & Manuele Therapie

Bodemplein 29, 6443 CJ Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5252156, Fax: -, KvK: -
E-mailadres onbekend
Voor SOMT is manuele therapie een onderzoek- en behandelmethode van
gewrichten van de rug, de nek, de armen en de benen. In een eerste gesprek zal de manueeltherapeut o.a. vragen naar het ontstaan van de klachten, wanneer de klachten optreden, hoelang de klachten bestaan en wat de klachten doet toe- of afnemen. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij de manueeltherapeut de houding en het bewegen beoordeelt en, met specifieke bewegingen, de gewrichten onderzoekt. Op grond van de verkregen onderzoeksgegevens kan een diagnose worden gesteld. Samen met de patiënt zal de manueeltherapeut beslissen of er behandeld kan gaan worden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bodemplein Fysiotherapie & Manuele Therapie

Brunssum-Centrum Fysio- en Manuele Therapie

Kerkstraat 340, 6441 BN Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5251922, Fax: -, KvK: -
Fysiotherapie Brunssum-Centrum, is vanaf 1966 actief in de fysiotherapie.
De eigenaren Wil van Schendel en Very Moonen alsmede de overige medewerkers hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van patienten. Stond vroeger het behandelen van patienten met klachten van het bewegingsapparaat centraal, tegenwoordig worden ook klachten van de longen, hart en bloedvaten, diabetes en klachten t.g.v. een CVA of Parkinson behandeld.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Brunssum-Centrum Fysio- en Manuele Therapie

Bundeling De Fysiotherapie

Bunderstraat 10, 6442 XA Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5250116, Fax: -, KvK: -
Welkom bij het Centrum voor fysiotherapie en scholing, manuele therapie en
kinderfysiotherapie De Bundeling. De Bundeling biedt kwalitatief hoogwaardige behandeling en instructie op een op de patiënt afgestemde wijze. De Bundeling onderscheidt zich van ander fysiotherapiepraktijken door: - een zeer grote expertise op de specialisatie kinderfysiotherapie. Door deze expertise verzorgt De Bundeling een substantieel deel van de gehele kinderfysiotherapie in heel Zuid Limburg. Bijzonder hierbij is dat deze zorg aan huis wordt geleverd - een grote expertise op het gebied van scholingen in de kinderfysiotherapie. Twee van de kinderfysiotherapeuten van De Bundeling zijn experts in hun vakgebied en verzorgen als zodanig vele scholingen op hun vakgebied - een grote verscheidenheid in het aanbod aan zorg voor volwassenen - een zeer hoge kwaliteit aan zorg Met onze 9 fysiotherapeuten bieden we u de volgende diensten: - Fysiotherapie - Manuele therapie - Kinderfysiotherapie - Groepstherapie voor kinderen - Incontinentie therapie bij kinderen Daarnaast verzorgen wij scholing, lezingen e.d. op het gebied van kinderbehandelingen. Wij staan geregistreerd in de kwaliteitsregisters van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie) , de NVFK ( Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie voor Kinderen en Jeugdigen) en McKenzie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bundeling De Fysiotherapie

FysioStofberg

Dorpstraat 119, 6441 CD Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5641112, Fax: -, KvK: -
Fysio Stofberg is een jonge, dynamische en enthousiaste praktijk.
Onderscheidend door de combinatie van fysiotherapie, revalidatie en sport. Wij dragen zorg voor preventie, advisering en behandeling van cliënten met verschillende gezondheidsproblematieken. U bent de centrale persoon waar het hele zorgproces om draait. Het zorgproces is gericht op snelle diagnostiek met aansluitend intensieve, individuele behandeling en begeleiding tot het gewenste en noodzakelijke belastbaarheidniveau. Naast deze zorg kunt u bij ons op een actieve en verantwoorde manier gezondheidsbevorderend bewegen. Wij richten ons hierbij niet alleen op mensen met klachten, maar ook op mensen die geen klachten hebben en onder persoonlijke begeleiding van een (sport)fysiotherapeut willen sporten. Een afspraak maken U kunt telefonische een afspraak maken op het nummer: 045- 564 11 12. Indien wij aan het behandelen of afwezig zijn, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. * Geopend in avonduren en weekend * Geen wachtlijsten * Zowel met als zonder verwijzing van (huis)arts kunt u bij ons een afspraak maken * Behandelingen vrijwel geen invloed op op uw eigen risico * Behandeling volgens afspraak Fysiotherapie De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. De fysiotherapeut behandelt zowel individuele patiënten als groepen. kijk voor meer informatie op: www.fysiostofberg.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › FysioStofberg

Fysiotherapie Brunssum Noord

Kennedylaan 59/61, 6441 JB Brunssum (Limburg)
Tel: 045-5252290, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Onze praktijk voor fysiotherapie bestaat sinds 10 mei 1974. Gestart in het
WC Brunssum Noord zijn we in september 1975 verhuisd naar de huidige locatie: Kennedylaan 59. U krijgt bij ons advies, begeleiding of behandeling bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, het lymfestelsel, de huid, het hart en longen kunnen worden behandeld. In onze praktijk hebben we naast fysiotherapie de beschikking over de volgende specialisaties: bekkenbodem therapie; lymfedrainage; manuele therapie, medische trainingstherapie en op verschillende aandoeningen gerichte oefengroepen. We hebben een goed ingerichte oefenruimte op de eerste verdieping. Momenteel moderniseren we de praktijk en bouwen een grote oefenzaal op de begane grond, goed bereikbaar voor rolstoel en scootmobiel. De verwachting is dat deze extra ruimte eind 2010 in gebruik wordt genomen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fysiotherapie Brunssum Noord

1
LetselschadePsychologen bij u in de buurtUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy